0

Organisationer & Press


organisationer

Vi välkomnar organisationer och föreningar som jobbar med utanförskap eller funktionsnedsättning hos barn och unga.

Ni som ser David Cheung som en förebild och hans konst som inspirerande budskap om att inte ge upp i livet! Kontakta oss för att få mer information om extra förmånliga avtal.

Vi kan till exempel föreläsa gratis hos er (inom Sveriges gränser).

Alla har en unik gåva. Dcunikart:s budskap är att alla människor har minst en unik gåva att föra vidare till en annan människa, som i sin tur delar med sig av sin unika gåva till nästa person.

På så sätt skapas ringar i vattnet. David har hittat sin unika gåva. Man måste inte vara en konstnär eller ett geni för att dela med sig, utan man kan skänka omsorg, kärlek eller bara vara ett lyssnande öra för någon.

Vi tror att alla människor är skapade för att uppfylla olika syften här på jorden, ett av dessa syften är att hjälpa sin nästa.


press

För intervjuer eller reportage.
Kontakta oss på info@dcunikart.com

Testimonials

” Med noggrannhet i variationen av tjocka och tunna streck får han sina teckningar att liksom stå för sig själva, stå ut ifrån det papper de är tecknade på.

Roland Sahrling

”Jag köpte konstverket för att jag tyckte om stilen och att den hade många detaljer. Sedan känner jag även att jag tycker om kunna att stötta lokala konstnärer.”

Christina Zhou

”David är en otrolig konstnär med en unik förmåga att plocka upp vackra alster på detaljnivå ”

Amanda Skog

 

sv_SESwedish