0

Inspiration


previous arrow
next arrow
Slider

Tankarna spretar från anime, natur, arkitektur till kretskort. Den gemensamma nämnaren i många av Davids motiv är att åskådaren alltid kan hitta nya saker som ursprungligen inte varit uppenbara, såsom en liten fiskebåt gömd i hörnet eller ett ord gömt bakom en maskindel. Det är nästan som att titta på ett akvarium med fiskar, man hittar nya saker hela tiden i tavlorna.”

”Jag har varit i Tokyos gatuområden och sett många fina byggnader. Och jag blev inspirerad av människornas sätt at bo där.”

”denna vackra stadsbyggnad från Manchester i England, jag blev direkt förtjust i den, för den påminde om Harry Potters skola lite gammalt, smutsigt och engelsk arkitektur. Den hade mycket gotisk stil många spetsig toppar och tornet påminner om ett gammalt kyrkotorn. Det var en utmaning att rita av den för den var rätt komplicerat men jag fixade den ändå till slut."

Fotograf: Kaj Giniewski
Stylist: Caroline Sahlin

Testimonials

” Med noggrannhet i variationen av tjocka och tunna streck får han sina teckningar att liksom stå för sig själva, stå ut ifrån det papper de är tecknade på.

Roland Sahrling

”Jag köpte konstverket för att jag tyckte om stilen och att den hade många detaljer. Sedan känner jag även att jag tycker om kunna att stötta lokala konstnärer.”

Christina Zhou

”David är en otrolig konstnär med en unik förmåga att plocka upp vackra alster på detaljnivå ”

Amanda Skog

 

sv_SESwedish

FREE ART Giveaway Subscribe to Newsletter

Get your FREE gift and be the first to know about Davids news, campaigns, great deals, or gallery exhibition!
Holler Box