0

Inspiration Test BK


previous arrow
next arrow
Slider

Konsten är för alla

David Cheungs tavlor passar både vuxna och barn. Eftersom han har ett lekfullt sinne för tv-spel och anime speglas detta i tavlorna.  David är även väldigt inspirerad av detaljer i naturen och arkitektur, särskilt den gotiska stilen där många av tavlorna har kyrkor som motiv.  För den vuxna publiken kan hans tavlor av arkitektur vara av större intresse. Konsten är för alla. Man skulle kunna kalla Davids konst för detaljerad abstrakt konst.


Inredningsstil

Tavlorna passar oftast i svart ram, men andra färger kan också funka med en ljusare variant eller med mörk träram, eller varför inte en klassisk guldram? Vissa kan vara lämpliga med en passepartout, speciellt de med arkitektur som motiv. På så sätt lyfts de små detaljerna fram. Davids konst passar de flesta inredningsstilarna. Det är helt upp till den konstintresserade att välja, bara fantasin sätter gränserna. Nedan finns lite inspiration på hur tavlorna kan kombineras med andra tavlor och miljöer. Man kan tex kombinera färg med svartvita motiv.

Ett tips är att placera tavlorna på ett avstånd där åskådaren kan titta länge på dem. Som åskådare hittar man alltid något nytt i tavlorna, en liten fiskebåt gömd i hörnet, eller ett ord gömt bakom en maskindel. Det är nästan som att titta på ett akvarium med fiskar.


Autentisk konst

Davids tavlor kännetecknas av många detaljer, men med enkla neutrala färger som är lätta att passa in tillsammans med de flesta inredningsstilarna. Denna form av modern konst passar verkligen in i tiden där autentisk konst samsas med en historik bakom varje tavla. För den som vill ha en personlig prägel i sitt vardagsrum, hall, kök, barnrum, kontor eller sovrum, kan  David Cheungs konst passa in. Det är konst som sticker ut i mängden, men som är väldigt enkel att integrera i inredningen.


Pappret

Davids Cheungs konst trycks på Scandia 2000 white. Kännetecknande för Scandia 2000 White, är den neutrala vitheten, höga opaciteten och kvalitetskänslan.  Scandia 2000 ger en mycket bra bildåtergivning och är extra lämplig för ljusa kontrastrika bilder.

Testimonials

” Med noggrannhet i variationen av tjocka och tunna streck får han sina teckningar att liksom stå för sig själva, stå ut ifrån det papper de är tecknade på.

Roland Sahrling

”Jag köpte konstverket för att jag tyckte om stilen och att den hade många detaljer. Sedan känner jag även att jag tycker om kunna att stötta lokala konstnärer.”

Christina Zhou

”David är en otrolig konstnär med en unik förmåga att plocka upp vackra alster på detaljnivå ”

Amanda Skog

 

sv_SESwedish