0

För Företag


 

Kontorsmiljöer

För företag eller offentliga sektorn som önskar piffa upp sin kontorsmiljö med abstrakt konst med fokus på detaljer, kan David Cheungs konst vara det rätta valet.  Cheungs konst är autentisk med en tanke bakom varje motiv. Tankarna pretar från anime, natur, arkitektur till kretskort. Den gemensamma nämnaren i många av Cheungs motiv är att åskådaren alltid kan hitta nya saker som ursprungligen inte varit uppenbara, såsom en liten fiskebåt gömd i hörnet eller ett ord gömt bakom en maskindel. Det är nästan som att titta på ett akvarium med fiskar, man hittar nya saker hela tiden i tavlorna. Kontorsmiljöer brukar vara ganska strama och konservativa, då kan de svartvita tavlorna passa in utan att störa omgivningen med starka färger. Men även de färgade motiven i Cheungs målningar har en ganska neutral färgåtervinning som lätt passar in i traditionella kontorsmiljöer. Endast fantasin sätter gränserna.

 

Tidslös konst

Vi tror att David Cheungs konst är tidslös, så konsten ska inte behöva bytas ut efter ett antal år. Hans svartvita arkitekturkonst, där han blandar stramhet med lätthet kan mycket väl passa i offentliga verksamheter som Stadsbyggnadskontoret eller kommunala rum. Konsten där han blandar lekfullhet med detaljer skulle passa väl in i offentliga verksamheter där barn vistas, såsom skolor, förskolor eller kaféer i simhallar. Fantasin är oändlig.

 

Inredningsbutiker och inredningsbloggar

Inredningsbutiker både fysiska och på nätet är välkomna att kontakta oss vid intresse av Davids konst i era butiker.  Vi skulle bli glada om Davids konst kan hjälpa er försäljning och samtidigt öka synligheten och möjligheten för andra att bekanta sig med målningarna. Inredningsföretag och bloggar får också gärna kontakta oss för samarbete.

 

Testimonials

” Med noggrannhet i variationen av tjocka och tunna streck får han sina teckningar att liksom stå för sig själva, stå ut ifrån det papper de är tecknade på.

Roland Sahrling

”Jag köpte konstverket för att jag tyckte om stilen och att den hade många detaljer. Sedan känner jag även att jag tycker om kunna att stötta lokala konstnärer.”

Christina Zhou

”David är en otrolig konstnär med en unik förmåga att plocka upp vackra alster på detaljnivå ”

Amanda Skog

 

sv_SESwedish

FREE ART Giveaway Subscribe to Newsletter

Get your FREE gift and be the first to know about Davids news, campaigns, great deals, or gallery exhibition!
Holler Box