Fantasifull konst 

Skapa en känsla av exklusivitet i ditt hem med Davids snygga handritade fantasifulla posters. Han börjar hitta sin stil inom abstrakt expressionism och i sina verk med fantasifulla motiv kände han att han kunde ta ut svängarna mer. “Gå galen över teckningen och fylla den med detaljer” var hans exakta ord. Hans konst är lite som ett fisk akvarium, det är så mycket detaljer i de att man upptäcker nya saker i konsten från dag till dag. Dessa snygga fantasifulla posters med dess små detaljer och historia kommer ge en exklusiv känsla av unikhet i ditt hem.

Posters och Prints online på Art By David Cheung

Välkommen till konstnären David Cheungs webbshop som är baserad i Malmö. Davids konst blev hans kamp mot depression och utbrändhet, efter att i ovisshet levt med Aspergers. Idag finns hans konst i posters och prints och även accessoarer. Hans signum är hans fantasifulla tolkning av världen med sina detaljer.

Hur väljer jag rätt storlek?

Att hitta konst tavlor online till inredningen till ett rum är en väldigt visuell process. Hur passar sig storleken på konst tavlan t.ex. till en soffa eller säng? Är tavlan för liten eller för stor för rummet? Därför har vi lagt in olika storleker i samma rum där du själv kan klicka mellan storlekarna 30×40 cm, 50x70cm och 70×100 cm för att se vilket som lämpar sig bäst.

Eftersom Davids konst har så små detaljer, rekommenderas större storlekar på minst 50×70 cm och 70×100 cm.

Papper och tryck  

All konst är inskannad från original verk som David har ritat. Det är olika papper beroende på vilken storlek du väljer. För 30×40 cm är konsten digitalt tryckt på Scandia 2000 white 240 g/m² syrafritt FSC papper tillverkad av träfri, klorfri massa och är åldersbeständigt i enlighet med ISO 9706. Kännetecknande är den neutrala vitheten, höga opaciteten och kvalitetskänslan. Producerat på Lessbo Bruk i Småland.

För 50×70 cm och 70×100 cm är konsten också tryckt på syrafritt FSC-certifierat papper, vilket garanterar att papperet uppfyller den högsta miljöstandarden. Pappret är matt obestruket syrafritt papper som väger 200 g/m². Detta är ett tjockt papper som ger en exklusiv finish. Jämförelsevis vanliga posters som även kallas affischer ligger på 130-170 g/m².

Postern levereras från ett tryckeri närmast köparen, detta minskar på utsläpp och kommer fram snabbare.