Canvas prints

Konsten är tryckt på canvas, dvs dukar som är uppspända på inre trä ramar. Canvas prints har ett djup på 4 cm. På så sätt framhävs konsten ännu mer från väggen. Yttre ram behövs inte, det är bara att hänga upp på väggen. Dessa exklusiva produkter levereras fraktfritt i väl skyddad förpackning.

Canvas prints online

 

Ett urval av våra bästsäljare, som även är Davids personliga favoriter har fått stå i fokus när vi valde att utöka vårt sortiment med canvas prints. Dessa är Beginning of Electronics, Notre Dame Paris, Det Fantasifulla Landet, Lego City och Espresso Maskinen.

“Notre Dame” i Paris byggdes på befallning av biskopen Maurice de Sully mellan åren 1163-1345 och var en av de första gotiska katedralerna i Europa. Just den gotiska arkitekturen som innehöll mycket organiska detaljer såsom växter och djur var något som David hänfördes av. Detta inspirerades till att präglas i resten av hans konst.

“Beginning of Electronics” är ett konst motiv som David inspirerades till att rita när han plockade isär ett kretskort. Förutom som snygg poster, finns den nu äntligen även som snygg canvas print. Digitalt tryckt på duk, ger detta en exklusiv finish.

Fantasifulla konst motiv som “Det Fantasifulla Landet” och “Espresso Maskinen” har inspirerats från Davids barndomsminnen. Här kan man även se tydlig abstrakt expressionism med inspiration från gotisk arkitektur. Han har ritat de helt av från sin fantasi!

Canvas print på konst motivet “Lego City” är en galen blandning av Lego bitar och favelas från Rio De Janeiro. David blev fascinerad av de många favelas med dess färger i Rio De Janeiro, att han ritade en konst tavla baserad på trångboddheten med dess detaljer och lego. Hong Kongs trångboddhet bland skyskraporna och dess detaljer var också en stor inspiration för detta konstverket. Inred och lyft ditt hem med något av dessa exklusiva canvas print!

“Notre Dame, en av de finaste kyrkona jag tyckte om att rita.”