Välkommen till vårt konst sortiment!

 

Vi har delat upp vårt konst sortiment i Fine Art Posters, Original konst, Canvas Prints och Accessoar. Fine Art Posters är våra posters tryckta i tjockt papper med fina detaljer. Original Konst är signerade originala verk av David som vi väljer ut med måtta,
Canvas prints är exklusiva dukar uppspända på träramar utan logga där endast konsten hamnar i fokus. Dessa behöver ingen inramning och kan hängas upp direkt på din vägg! Sedan har vi Accessoar som är de små men minst lika betydelsefulla sakerna som babykläder med ett fint budskap och mikrovågssäkra muggar. Här finns muggar med bl.a. Davids original konst på. 

 • Open edition prints

  Fine Art Posters

  Shop posters
 • One singel edition

  Original Konst

  Shop
 • Small great things

  Accessoar

  Shop
 • Home Shop – Insight

  Limited Special edition posters. Now available.

  Limited Special Edition Posters är helt utan inritad ram, med något förändrad logo där konstverket får mer fokus. Här blir den fysiska ramen det enda som bär upp konsten. Nedan är tankarna kring poster motivet Westminster Abbey i Gotisk stil i London.

  -“Det var en period jag tyckte mycket om att rita gamla  kyrkor från 1800-talet. Spetsiga toppar och kantig design gillar jag. Gamla europeiska kyrkor har gamla berättelser som jag tycker om” 

  David Cheung

  köp nu
 • "I am Unik" babykläder

  Unik betyder den enda i sitt slag, varenda person är Unik! Alla har en unik gåva att göra sin omgivning gladare. Babykläder finns i svart och vit för olika åldrar med Davids fantasifulla konst motiv “The Flying Boat” som har inspirerats av sci-fi och ett Nalle Puh avsnitt där han höll i en ballong. 

  Köp nu
  Home Shop – Insight