Konst på keramik muggar och babykläder

Davids detaljerade konst finns numera även på babykläder och keramik muggar. Babykläder med ett vackert budskap och tryck med konstverket ”Den Flygande Båten” kommer ge dina minsta ett vackert minne. Dessa babykläder finns i olika storlekar för dina minsta och i färgerna svart och vit. Liva upp morgonen med en unik snygg keramik mugg med Davids fantastiska detaljerade konstverk på. Våra keramik muggar är på 325 ml (11 Oz) och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Dessa levereras fraktfritt i säkra förpackningar.

Fantastiska konstverk på muggar

 

Vi har noggrant valt ut några utav Davids fantastiska konstverk till våra keramik muggar. Muggar brukar oftast användas på morgonen och vad är inte det bästa med att se ett vackert inspirerande konstverk på morgonen? Muggen med konstverket ”The Hummingbird” finns även att få som originalkonstverk som endast finns i ett enda exemplar! Bakom muggen finns även Davids snygga logga, som i sig är ett konstverk som han designat själv. Keramik muggen med konstverket ”Den Ensamma Ön” har så många detaljer, att du varje morgon hittar något nytt, ena dagen en liten båt undangömd någonstans, andra dagen kanske du hittar ett gulligt hus någon annanstans. Konsten är till för att inspirera och upptäckas!

 

Babykläder med konst som inspirerar

 

Alla människor på denna jord är unikt skapade, och har sina unika gåvor! Med fantasifull konst kan man skapa glädje och inspiration för stora som små. Därför lämpar sig våra babykläder perfekt för föräldrar som vill ha snygga babykläder utöver det vanliga. Konstverket ”Den Flygande Båten” valdes ut som motiv till babyplagg för att när David skapade konstverket så skapades den utifrån hans barndomsminne. Barndomsminnen som har präglats av japanska tecknade serier, lokomotiv, båtar och öar. Mycket av Davids konst har präglats av anime, detta syns nu som snygga babykläder och snygga unika muggar!

 

 

“När jag plockade isär ett kretskort fick jag en bild hur min nästa teckning skulle se ut.”