Vår story

Jag heter William och detta är min bror David. Han har Aspergers syndrom och är en självlärd konstnär som ritar teckningar av byggnader och naturen. Hans speciella talang är hans  skuggteknik och snabbhet att rita små detaljer som blir till större konstverk. Detta är vår story. 

Han föddes 28 Nov 1983 i Slagelse, Danmark till föräldrar från Hong Kong. Som barn hade han svårt med skolan och kunde inte relatera till andra barn. Han var oftast ensam i sin egna lilla värld och trivdes där. 

Som vuxen hade han svårt med jobb och utbildning, han kunde inte förstå varför. 

År 2015 fick han ett nervöst sammanbrott och han fick diagnosen Aspergers syndrom, han var 32 år. 

Han började använda konst som ett sätt att uttrycka sig, och idag glädjer och inspirerar han människor med sin konst.

Motiven i hans konstverk kommer från hans kärlek till berg, skog och klassiska kyrkobyggnader som enligt honom kännetecknar stillhet. 

Allmänheten började få upp ögonen för hans konst och eftersom David ville inspirera, uppmuntra och ge glädje så skapade jag denna web butik, där vi erbjuder posters och en del original verk. Jag hjälper honom med marknadsföringen.

/William

TEKNIK

Han är helt självlärd och använder sig endast av olika bläckpennor, linjetjocklekar och hans sinne för skuggteknik för att uppnå hans tolkning av verkligheten.

  • Now exhibiting

    Här kommer information om kommande utställningar och andra händelser. Skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev för liknande information.

    More →
  • Buy my artwork

    Davids konst finns att köpa i shop fliken. Vi har även en del original konst som kan dyka upp emellanåt.

    Kolla in →